Van egy fő különbség aközött, hogy hogyan lépnek félre a nők, illetve a férfiak. A titokról egy 30 éves tapasztalattal rendelkező magánnyomozó rántotta le a leplet.

Több mint harminc éve jár a csalfa férfiak és nők nyomában Raymond Ranno amerikai magándetektív. A munkája nagyjából 40 százalékát saját bevallása szerint ez teszi ki, így bőven van tapasztalata, amely alapján nemrég elárulta, mi a fő különbség aközött, ahogy a nők, illetve a férfiak lépnek félre.

„Amikor felvételeket készítek, általában úgy fogom a kezemben a kamerát, hogy úgy tűnjön, csak egy kávét szürcsölgető járókelő vagyok” – kezdte Ranno nyomozó a Locked In with Ian Bick című vodcast-interjúban, elárulva, hogyan álcázza magát a megfigyelések alkalmával. Nem sokkal később azt is elárulta, hogy a csalfa férfiak esetében mi az egyik legegyértelműbb nyom.

Ha egy faszi fel akarja venni a babáját, általában tiszta kocsival megy érte, hogy azzal is imponáljon

– mutatott rá a magándetektív, kiemelve, hogy amint egy megfigyelt férfi a kocsimosóba siet, máris azon kezd gondolkodni, hogy vajon mi következik utána. A nők kapcsán ugyanakkor pont ennek az ellenkezőjére világított rá. Mint azt elmondta, a nők általában azok, akik bepattannak a kocsiba.

„A férfiak folyton irányítani, vezetni akarnak. Nagyon ritka, hogy a férfit látom bepattanni egy nő kocsijába” – magyarázta Raymond Ranno. Hozzátette, nem egy alkalommal tanúja volt annak is, hogy a férfiak a saját utcájukban kapták fel a szeretőjüket.

A megcsalás 3 leggyakoribb jele

Egy pszichológusként doktorált párkapcsolati szakértő nemrég felfedte a megcsalás három leggyakoribb jelét. A New York-i Kimberly szerint az első a fizikai megjelenés hirtelen javulása.

„Hirtelen elkezdenek edzőterembe járni, vagy kölnit használnak, esetleg új fehérneműt vesznek maguknak azért, mert lényegében újra a piacon vannak. A legjobb formájukat mutatják valaki másnak, miután már feladták, hogy megpróbáljanak lenyűgözni téged. Hirtelen kifejezetten érdekelni kezdi őket, hogy hogyan néznek ki” – hívta fel a figyelmet a szakértő, aki szerint a második leggyakoribb jel a telefon feltűnő őrzése.

„Ha megcsalnak téged, akkor szinte 100 százalékos az esélye, hogy üzeneteket is váltanak a szeretőjükkel. Tehát az összes bizonyíték a telefonjukon van, így pontosan tudják, hogyha az a kezedbe kerül, akkor mindennek vége. Éppen ezért kifejezetten ügyelnek arra, hogy ne engedjenek téged a telefonjuk közelébe.”

A megcsalás harmadik fő jele Kimberly szerint az idő, a megcsalás ugyanis rengeteg időt és energiát igényel. Az egyik leggyakoribb időnyerő technika, hogy a csalfa felek munkaútra hivatkoznak.

„Amikor elutaznak, majd megkérdezed tőlük, hogy milyen volt az útjuk, akkor valamilyen nagyon hosszú magyarázatot adnak arról, hogy mit csináltak. Ezt azért teszik, hogy megnyugtassanak téged. Túl akarnak terhelni információkkal, hogy ne kérdezősködj tovább” – mondta a párkapcsolati szakértő.

(LADBible)

(Borítókép: Csalfa nő és férfi. Illusztráció: Getty Images)