Egy thai férfi élete legrosszabb rémálmát élte át, amikor a vécén ülve egy óriáskígyó harapott a nemi szervébe.

Horrorisztikus meglepetés várta a bankoki Thanat Thangtewanont, amikor a férfi gyanútlanul leült a vécéjére otthon. A toalett lefolyócsövében rejtőző hatalmas piton azonnal támadásba lendült, és a herezacskójába harapott. 

„Éreztem, hogy valami belém harap odalent, és iszonyatosan fájt. Belenyúltam a vécébe, hogy megnézzem, mi a baj. Sokkolt, amikor rájöttem, hogy egy kígyót tartok a kezemben" – mesélte a pórul járt férfi, aki nem úszta meg ennyivel. A 3 és fél méteres hüllő ugyanis egészen addig a fogai között tartotta nemi szervét, amíg egy vécékefével agyon nem verte. 

A támadás utáni perceket megörökítette telefonjával, és a látvány egészen megdöbbentő.

Thangtewanon azonnal orvoshoz rohant, ám szerencsére megúszta maradandó károsodás nélkül, varrni sem kellett, csak egy tetanusz injekciót kapott. A seb hetek alatt meggyógyul majd, ám a lelki trauma valószínűleg tovább tart.

„A heréim most már biztonságban vannak. Szerencsém, hogy nem mérges kígyó volt, mert egy kobra megölt volna. Azóta viszont nem vagyok képes azt a vécét használni. De máshol is mindig először bedugom a vécékefét a nyílásba, mielőtt leülök" – mesélte a férfi.

(Daily Mail)

(Borítókép: kígyó egy ember kezében. Illusztráció: Getty Images)