A londoni St. JOHN Michelin-csillagos étterem különleges akció keretében 1994-es áraihoz tér vissza, így akár 464 forintért is megkóstolhatóak a fogások.

A Michelin-csillagos éttermekről általában a luxus és a magas árak jutnak eszünkbe, de a londoni St. JOHN étterem most egészen más szempontból hívja fel magára a figyelmet – LaDbible

Az étterem, amely az „orrtól farokig” főzés egyik legnagyobb mestere, 30. születésnapját ünnepli, és ennek apropóján visszatér a 1994-es áraihoz.

Szeptember 9. és 27. között az étterem vendégei olyan különleges fogásokat kóstolhatnak meg, mint például a Welsh rarebit, amely egy ízletes sajtmártással megkent pirítós, mindössze 464 forintért, vagy az Eccles-torta Lancashire sajttal, amely egy leveles tésztából készült sütemény fűszeres gyümölcstöltelékkel, mindössze 530 forintért.

A Smithfield piacon található St. JOHN étterem már a ’90-es években is híres volt ikonikus ételeiről, mint a grillezett báránynyelv és a csontvelős pirítós, és most ezek az ételek ugyanazon az áron térnek vissza, mint amikor először debütáltak.

A foglalások már elérhetőek, és a különleges menü hétfőtől péntekig kóstolható meg. Ez egy remek lehetőség azoknak, akik egyedi gasztronómiai élményre vágynak, ráadásul mindezt a ’90-es évek áraival.

(Borítókép: Finom vacsorát készítenek a konyhában. Illusztráció: Getty Images)