A Skyscreamer elnevezésű látványosság egy vihar miatt leállt a magasban, az utasok pedig hosszú ideig a zuhogó esőben lógtak.

A mexikóvárosi Six Flags Mexico nevű vidámpark felejthetetlen élményeket ígér a látogatóknak, és tulajdonképpen be is tartották az ígéretüket. Igaz, valószínűleg nem kifejezetten ilyen jellegű emlékeket akart hazavinni az a csapat szerencsétlenül járt ember, akik legalább 10 percig fennragadtak a közel 100 méter magas SkyScreamer körhinta tetején ragadtak. Ráadásul mindezt szakadó esőben és metsző szélben kellett átélniük.

Az esetet egy bátor jelenlévő rögzítette is telefonjával, de tériszonyosoknak, illetve azoknak, akik félnek a vidámparkban, csak óvatos megtekintést ajánlunk. Az biztos, hogy senki nem ettől fog kedvet kapni ahhoz, hogy hasonló szerkezeteket kipróbáljon.

Nem mindenki élte meg a helyzetet olyan higgadtan, mint a kamerázó illető, sokan rémülten kapaszkodnak a láncokba, vagy sikoltoztak, mivel azt sem tudták, valójában mi történik körülöttük, és mi okozta a leállást.

A vidámpark később közleményben tudatta, hogy senki nem sérült meg az üzemzavar során, amit a vihar okozott.

(TMZ)

(Borítókép: körhinta. Illusztráció: Getty Images)