A Juniper névre hallgató medve medencéjében váratlanul megjelent egy kacsacsalád, akiket a ragadozó nem fogadott túl kedvesen. Inkább egyesével felfalta őket, az ott álló gyerekcsoport legnagyobb rémületére.

Igencsak vadra sikerült egy szülinapi buli a seattle-i Woodland Park Állatkertben, ahol az ünneplő gyerekek az első sorból nézhették végig, ahogy egy hatalmas medve felfal egy kacsacsaládot. 

A barnamedve mentségére legyen mondva, hogy nem szándékos gonoszságról volt szó, az eset akkor történt, amikor a hápogó család – egy anya és 5 kiskacsája – berepült az állatkertbe, hogy úszni menjen a hűvös, hívogató medencébe.

Szerencsétlenségükre a medence tulajdonosa, a Juniper névre hallgató medve észrevette a látogatóit, és gyilkos ösztönei azonnal bekapcsoltak. Beugrott a medencébe, majd a felvételen látni, ahogy gyorsan a család felé siklik, majd egyenként lecsapja a kacsákat, és egy harapással lenyeli őket.

A felnőttek egy része nem aggódja túl a dolgot, ám a gyerekek közül többen sikoltoznak és rémülten elfordulnak, láthatóan traumatizálja őket a látvány. A kacsamama sikeresen elmenekült Juniper állkapcsa elől, de ez sajnos senkit nem vigasztalt.

(TMZ)

(Borítókép: Barna medve. Illusztráció: Getty Images)