A skót nőt egy pikniken csípte meg egy bögöly, de akkor észre sem vette a sebet. Két nappal később életveszélyes állapotban került kórházba.

A Kilmarnockban élő Natasha Judge 14 éves fiával ment piknikezni, ám a vidám családi eseményből egy hívatlan vendég miatt majdnem tragédia lett.

A 37 éves nőt megcsípte egy bögöly, ám ezt észre sem vette, csak órákkal később tűnt fel neki a piros folt, ami másnapra már egy méretes kiütéssé változott.

 „Először csak egy kis piros és véres foltot vettem észre zuhanyzás közben a bal farpofámon, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Másnapra már beduzzadt, ekkor kentem rá antibakteriális krémet, és bevettem antihisztamint is, de semmi nem használt" – idézi fel Judge. 

Pár nappal később a kiütés ráterjedt a combjára is, és iszonyatosan fájni kezdett. 

Rosszabb volt, mint a szülés, még soha nem éreztem ilyen erős fájdalmat

– mesélte.

De itt nem ért véget a dráma. Judge és fia épp tévét néztek, amikor a nő szervezete hirtelen sokkos állapotba került. „ A vércukorszintem leesett, reszkettem, kontrollálhatatlanul remegtem, és 40 fokos lázam volt. Majd elájultam."

A következő képek nem túl esztétitkusak.

Szerencsére fia azonnal hívta a mentőket, akik a kilmarnocki Crosshouse Egyetemi Kórházba szállították. Ott azonnal megműtötték, hogy megállítsák a kezdődő vérmérgezést. Öt nappal később mehetett haza, és az orvosok közölték vele, nagy szerencséje van, hogy még időben kés alá került.

(Daily Mail)

(Borítókép: Egy bögöly. Illusztráció: Getty Images)