Egy kiadós bevásárlás után különös dologra lett figyelmes a blokkon az Aldi egy fogyasztója. Később visszament az üzletbe, ahol egy alkalmazott segítségével jöttek rá a talányra.

Garanciát kapott a sajttortájára egy vásárló az Aldiban nemrég – írt az esetről a Redditen a szóban forgó illető. A közösségi platformon többen poénkodni kezdtek, mígnem a rejtély végére egy alkalmazott segítségével jártak utána.

Az Aldi egy német, családi tulajdonú kereskedelmi vállalat, amelynek több mint 10 ezer áruháza van közel 20 országban. A lánc kifejezetten ügyel a különböző fejlesztésekre és a modernizálásra, néha azonban hiba csúszik a gépezetbe, és előfordulnak olyan különös esetek, mint mikor valaki garanciát kap a vállalattól a sajttortájára. Pont ez történt meg a minap a fentebb említett vásárlóval, aki értetlenkedve ment vissza a boltba, hogy rákérdezzen a blokkon szereplő információra.

„Megeszed a sajttortát, aztán visszamész az üres dobozzal, és azt mondod: »Nem tudom, mi történt, de garanciám volt a sajttortámra, úgyhogy jöhet a következő adag«” – humorizáltak a Reddit-felhasználók, ám akadt közöttük egy korábbi Aldi-alkalmazott, aki elárulta, hogy nagy valószínűséggel a sajttorta egy olyan régebbi elektronikai termék kódját kaphatta meg, amelyhez garancia járt. Mint kiderült, ilyesmi nem egyszer fordult már elő az áruházláncban, akadt ugyanis, aki olajbogyóra, míg más diófélékre kapott jótállást.

My Aldi cheesecake came with a warranty. Any ideas?
byu/mathew1905 inCasualUK

(Femcafé)

(Borítókép: Sajttorta. Fotó: Getty Images)