Egészen hihetetlen okból kifolyólag sérült meg az angol harmadosztályban szereplő Bolton Wanderers nigériai csatára, Victor Adeboyejo.

Elsőre biztosan értetlenül néztek a Bolton Wanderers elöljárói, amikor Ian Evatt, a csapat vezetőedzője elárulta, hogy a 26 éves nigériai támadó, Victor Adeboyejo miért nem léphetett pályára az elmúlt mérkőzésen. 

A Bolton legutóbb kedden játszott kupamérkőzésen a negyedosztályú Barrow otthonában. A találkozón Victor Adeboyejo is szerepelt volna, azonban hát- és bordafájdalmak miatt végül kimaradt a meccskeretből. Mint azt a Sky News pénteken megírta

Victor csúnya hátsérülést szedett össze, és ha hiszik, ha nem, azt egy tüsszentés váltotta ki nála

– árulta el a menedzser a sajtónak, majd hozzátette: jelenleg a képalkotó vizsgálatok eredményeire várnak, hogy kiderüljön, mennyire súlyos a sérülés.

A balszerencsés mozdulat augusztus 24-én, a Charlton Athletic ellen idegenben elveszített bajnoki összecsapáson történt. Adeboyejo csereként a szünetben állt a Boltonba.

„Akkor még rendben volt, de aztán tüsszentett egy elég erőset. Victor egy erős fiú, így még a tüsszentései is erőteljesek” – fogalmazott Evatt edző, hozzátéve, hogy játékosa a saját bevallása szerint egy roppanást érzett tüsszentéskor a bordái között.

„Egyelőre bizakodunk, hogy talán csak porc- vagy izomproblémáról van szó, de amíg nem látjuk közelebbről a vizsgálati felvételeket, nem tudhatjuk biztosan”

(Házi Patika)

(Borítókép: Victor Adeboyejo. Fotó: NurPhoto/Getty)