Egy ügyvéd elárulta, hogy tapasztalatai szerint mi okozza a legnagyobb feszültséget egy házasságban, és erről miért a férfiak tehetnek.

Sarah Corcoran sok mindent látott és hallott már a házasság intézményéről a karrierje során, hiszen válóperes ügyvédként jó néhány frigy felbontásában segédkezett. A szakember TikTok csatornáján rendszeresen oszt meg információkat követőivel, leginkább a bontóperekről, de tapasztalatai alapján kapcsolati tanácsokat is ad.

Például arról is mesélt egy videóban, hogy szerinte mi a legnagyobb hiba, amit egy férfi elkövethet a feleségével szemben, és ami nagyon sokszor jár együtt a házasság megromlásával. Nem, nem a megcsalásról van szó.

@corcoranfamilylaw Neglecting household chores is a top mistake men make in marriage, contributing to potential resentment and marital strain.💼🤦 #corcoranfamilylaw #newjersey #familylaw #husband #divorce #marriage #householdchores #divorcelawyer ♬ original sound - CorcoranFamilyLaw

„Az a házastárs, aki soha nem vesz részt a házimunkában, gyakran haragot kelt a másikban” –mondja Corcoran. „Emiatt soha nem lesz extrém veszekedés, ami véget vet a házasságnak, de szép lassan tönkreteszi azt" – magyarázza.

Azt tanácsolom nektek, srácok, hogy ha házasok akartok maradni, pakoljátok ki néha a mosogatógépet

Corvoran egy másik videóban arról is beszélt, hogy a másik legnagyobb hiba, amit a hozzáforduló nők elmesélése alapján a házas férfiak elkövetnek, hogy elkényelmesednek, és önelégültek lesznek. Már nem igyekeznek feleségük kedvében járni, nem viszik el randizni, és a nők egy idő után elmagányosodnak.

(New York Post)

(Borítókép: veszekedő pár. Illusztráció: Getty Images)