Számos teória létezik arról, hogy egy férfi mely testrésze árulkodik az intim méretéről. Habár a legtöbb ilyen feltételezés nem több városi legendánál, egy kutatás eredményei szerint pont egy olyantestrész adhat reális képet a valóságról, amelyre nem is gondolnánk.

A Szex és New York című sorozat rajongói régóta ismerhetik azt a teóriát, miszerint egy férfi kezének a mérete alapján megjósolható a férfiasságának a mérete is. Természetesen ki más tett volna erre utalást, ha nem Samantha Jones karaktere, akit sajnálatos módon az És egyszer csak... című folytatásban már nem láthatunk.

Habár a legismertebb teória valóban a kéz és a pénisz méretének az összefüggéséről szól, az idők során több szempont alapján is próbálták megjósolni a hölgyek, hogy a választottjukat mekkora hancúrléccel áldotta meg a sors. Egy másik közkedvelt hiedelem szerint a talp mérete egyezik meg a pénisz hosszával, habár ezt semmilyen tudományos tény nem alapozza meg. Japánban ellenben nemrég végeztek egy kutatást, amelynek az eredményeit dr. Rena Malik urológus és kismedencei sebész ismertette Steven Bartlett Diary Of A CEO című podcastjében.

Azt találták, hogy az orr hossza korrelált a pénisz hosszával

– mutatott rá a szakember, hozzátéve, hogy a kutatásban kizárólag japán férfiakat vizsgáltak, így  nem jelenthető ki, hogy ez a világon élő összes férfira igaz lenne.

(LADBible)

(Borítókép: Egy férfi benéz a gatyájába. Illusztráció: Getty Images)