Egy motorbaleset miatt kellett eltávolítani a férfiasságát, ám a férfi mégis megmentette a házasságát, és elárulta, hogyan teszi boldoggá feleségét.

A 33 éves, nevét titokban tartó férfi 2020-ban szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy részeg autós belerohant. A sérülései közül egy különösen horrorisztikus volt: pénisze kettészakadt. Bár az orvosok képesek voltak rekonstruálni a szervet, az később elfertőződött, így nem maradt más megoldás, mint az amputáció, írja a Daily Mail.

A férfi péniszéből csak egy csonk maradt, és egy évig képtelen volt feldolgozni a történteket.

„Lelkileg szörnyű volt ez az időszak, és nagyon sok időt töltöttem a pszichiáteremmel” – meséli. „Úgy éreztem, hogy már nem vagyok férfi, nem akartam házas maradni, és az volt bennem, hogy soha többé nem tudok ránézni a feleségemre."

Mivel a megmaradt csonk nem volt elegendő a hagyományos szexhez, két éven keresztük minden vágyat elfojtott magában. Felesége ennek ellenére mellette maradt, és a férfi végül elkezdte lazábban kezelni a dolgot, és humorral áthidalni a kellemetlen helyzeteket. Miután visszatért az önbizalma, elkezdtek kísérletezni a hálószobában.

Felcsatolható szexuális segédeszközöket, illetve a prosztata stimulálására alkalmas technikákat alkalmaznak.

„A szexuális életünk sokat javult, és most mindketten nagyon boldogok vagyunk" – jelentette ki.

Bármit megtennék, hogy visszakapjam ezt a részemet, de mi történt, megtörtént. Megtanultam értékelni a kis dolgokat is, amik örömet okoznak az életemben.

Az majdnem teljes amputáció természetesen nem csak a szexuális életét érintette, hiszen hiába végeztek rajta az orvosok több helyreállító műtétet, csak ülve képes vizelni. A nehézségek ellenére úgy érzi, a kapcsolatuk megerősödött a feleségével, és nem adták fel a gyermekvállalás lehetőségét sem, igaz, leginkább az örökbefogdáson gondolkoznak.

(Daily Mail)

(Borítókép: pár a paplan alatt. Illusztráció: Getty Images)