Annie Knight célul tűzte ki, hogy egy év alatt 600 férfival fekszik le, aki most elárulta, hogyan halad a kihívással.

Annie Knight, a 26 éves OnlyFans tartalomgyártó, nemcsak Ausztráliában, de világszerte is felkavarta a kedélyeket, amikor bejelentette, hogy célja 2024-ben 600 férfival lefeküdni. Jelenleg 400-nál tart, és elmesélte, hogyan boldogul ezzel a nem mindennapi kihívással – írja a Vt

A The Edge Breakfast rádióműsorban Annie Knight elárulta, hogy az elején könnyen találkozott új partnerekkel, de mostanában egyre nehezebb. „Társkereső alkalmazásokat használok, és próbálok természetesen ismerkedni, de mostanában egyre nehezebb megfelelő embereket találni.

Jelenleg 400-nál járok, de még 200 pasi hátra van

– mesélte a szőke bombázó.

Annie Knight, aki Ausztrália legszexuálisabb nője címet viseli, nemrég létrehozott egy online jelentkezési lapot, hogy megkönnyítse a partnerek toborzását. „Furcsa, hogy nem jutott eszembe hamarabb, de mióta létrehoztam, sokkal könnyebben találnak meg az emberek” – mondta. Ugyanakkor bevallotta, hogy nem válogatás nélkül fogad el mindenkit.

Bár sok jelentkező van, még mindig válogatós vagyok. Meg kell ütniük egy bizonyos szintet.

A csinos lány elárulta, hogy bár naponta átlagosan 1,6 partnerre lenne szüksége a cél eléréséhez, nem minden nap van kedve vagy energiája szexelni. „Vannak napok, amikor több emberrel is együtt vagyok, máskor pedig pihenek, mert egyszerűen fáradt vagyok.

Az eddigi rekordom egy nap alatt 16 partner volt

– osztotta meg.

A célja eléréséhez már „csak” 200 férfi hiányzik, így sokan kíváncsiak, milyen új kihívások elé néz majd Annie Knight 2025-ben.

(Borítókép: Annie Knight. Fotó: Instagram)