Egy duguláselhárító osztotta meg az egyik legdurvább élményét, és a gyomorforgató videó sokkolta követőit.

Egy duguláselhárító sok mindent lát, hall és szagol, és hozzá van szokva a legdurvább esetekhez is. Ám előfordul, hogy még egy sokat próbált szakember is megtorpan a kihívástól.

Ez történt a TikTok-on MCR Drainage Man néven futó duguláselhárítóval is, aki rendszeresen megosztja élményeit követőivel, ám ezúttal egy gyomorforgató és horrorisztikus munkájáról számolt be.

Természetesen videót is készített, ám ennek megtekintését csakis azoknak javasoljuk, akik jól bírják a gusztustalanságot.

IDE kattintva megmártózhatnak a borzalmakban.

A férfi egy rettenetesen elhanyagolt házba lép be, ahol már a romos lépcsőnél megcsapja az orrfacsaró bűz, majd ahogy megközelíti a fürdőszobát, egyre egyértelműbb, hogy valami borzalom várja ott. Valóban. A fekáliával és még ki tudja mivel teli sötétbarna lé teljesen ellepi a vécécsészét, és még az oldalán is lefolyik. MCR Drainage Man is rosszul bírja a dolgot, különösen annak tudatában, hogy ezt ki kell majd tisztítania.

Követői is kiborultak a látottakon, pedig valószínűleg nem is az volt a legnagyobb támadás az érzékszervek ellen. A legtöbben azt a következtetést vonták le, hogy a duguláselhárítók nincsenek kellőképpen értékelve, és jobb, ha más nem panaszkodik a saját munkája miatt.

(Mirror)

(Borítókép: vécétisztítás pumpával. Illusztráció: Getty Images)