Az ausztrál nő komoly ajánlattal látogatott haza szülővárosába: bármelyik nottinghami egyetemistával lefekszik, ha cserébe felveheti videóra az együttlétet.

Szokatlan tervvel érkezett egykori szülővárosába, Nottinghambe Bonnie Blue, aki jelenleg már az ausztráli Aranyparton él. A felhívás a Nottingham Trent Egyetem hallgatóinak szólt: a 24 éves felnőtt tartalomkészítő két héten át, szeptember 27-ig lehetőséget biztosít a lelkes elsőéveseknek (és mint kiderült mindenki másnak is), hogy lefeküdjenek vele Airbnb szállásán. 

Az ajánlathoz persze tartozik egy nem is olyan apró betűs kiegészítés: a vállalkozó szellemű diákoknak bele kell egyezni, hogy a szexuális aktust Blue videóra vegye, és kitegye OnlyFans oldalára. A nő számításai szerint az akció során akár 500 ezer angol fontot, vagyis 225 millió forintot is kereshet.

A közösségi médiában közzétett felhívás után azonnal hosszú sorok alakultak ki Blue lakása előtt, és volt, aki akár öt órát is várakozott, hogy sorra kerüljön. Az egyetemisták közé pedig szülők és tanárok is beszivárogtak.

A felnőttfilmes hölgy már szeptember 14-én, a második napon megdöntötte személyes rekordját, és boldogan osztotta meg követőivel, hogy 9 óra alatt 30 férfit tett boldoggá.

„Akkora volt a sor, hogy akik a vége felé kerültek sorra, már órák óta vártak. Délután négytől hajnali egyig tartott a buli, volt hogy egy apa is megkérdezte, csatlakozhat-e a fiához, jött három egyetemi tanár, jöttek szűz fiúk is, akik a haverjaikat hozták el támogatásként" – mesélte élményeit Blue. Csak aznap 13 millió forintnyi fontot keresett, és úgy tervezi minden nap legalább ennyi csilingel majd a bankszámláján.

Persze azt állítja, a komoly kereseti lehetőség mellett számára fontos, hogy pozitív élményt ad az egyetemistáknak, erősíti az önbizalmukat, és hozzátette, eddig mindenki nagyon elégedetten távozott.

(Daily Mail)

(Borítókép: Bonnie Blue. Fotó: Northfoto)