Az elől-hátul felturbózott alkatú kanadai modell szerint egyértelműen azért küldték le a repülőgépről, mert hatalmas implantátumait egy apró sportmelltartó takarta csak.

A Mary Magdalene művésznéven futó modell egy Torontóból Dallasba tartó járatra szállt fel, ám hiába jutott át a biztonsági ellenőrzésen és szállt fel a gépre, nagyon rövidre sikeredett az útja. Bár a személyzetnek erről más a véleménye, ő állítja, hogy a kinézete, különösen a mellei nagyság okozta a kellemetlen perceket számára.

A plasztikát extrém mértékben kedvelő modell mellei saját bevallása szerint 10 kilót nyomnak, és általában olyan ruházatot visel, ami ezt nem rejtegeti a nyilvánosság elől. (Nem mintha ekkora implantátumokat bárhogyan el lehetne rejteni.

Az ominózus útra egy aprócska sportmelltartót és legginsget viselt, és szerinte ez volt az ok, amiért letessékelték a gépről

Ám a légitársaság személyzete másképp emlékszik: Mary Magdalene szerintük nem volt hajlandó levenni a fejhallgatóját, és az utasításokat is ignorálta, ezért kérték meg, fáradjon ki az utastérből.

„Nyilvánvalóan a ruhám miatt szállítottak le, mert túl sok látszott belőlem. De mivel ezt törvényesen nem tehetik meg, ezért kitalálták, hogy azért kellett leszállnom mert nem hallottam őket" – méltatlankodott a kanadai modell, aki azt is hozzátette, leginkább az bántja, hogy egy kismellű nő nyugodtan viselhetne sportmelltartót, őt viszont az „alkata" miatt diszkriminálják. 

A szóban forgó alkat egyébként nagyjából 150 ezer dollárba (51 millió forint) került a modellnek, aki nem csak a melleit nagyobbíttatta meg extrém mértékben, de a fenekébe is hatalmas implantátumot tetetett.

(Mirror)

(Borítókép: nő néz egy távozó repülőgépet. Illusztráció: Getty Images)