Szinte semmit, vagy egyáltalán semmit sem visel az otthonában Molly Manning OnlyFans-modell, aki együtt él tinédzser fiával. Az édesanya nemrég őszintén vallott arról, hogy szerinte miért a világ legtermészetesebb dolga, hogy meztelenkedik a gyereke előtt – és miért kellene mindenki másnak is ezt csinálnia.

Molly Manning ausztrál származású, de a karrierje miatt az Egyesült Államokban élő 49 éves OnlyFans-sztár vitatott témában foglalt állást nemrég. A véleményét kifejtve elmondta, hogy szerinte semmi gond nincs azzal, ha egy szülő meztelenül flangál a gyereke előtt, hiszen maga a meztelen test véleménye szerint nem jelent egyet a szexualitással. Ő a tinédzser fiával például gond nélkül leül társalogni ruha nélkül is.

Manning a felnőtt tartalmaknak köszönheti, hogy az államokban jobb életet tudott teremteni magának és a fiának, ezért nem érdekli, mások mit gondolnak róla, a gyereke előtt pedig nem akar titkot csinálni abból, hogy mivel foglalkozik.

„Egyedülálló anyaként rengeteget küzdöttem azzal, hogy bárki alkalmazzon, és egy csomóan azzal viccelődtek, hogy OnyFans-t kellene indítanom. Nem sokat tudtam róla, szóval elég vakon voltam és nem tudtam, mit is kellene csinálnom. Aztán úgy voltam vele, miért is ne, hiszen Los Angelesben élek, amúgy is pornózok, miért ne kezdhetnék el saját, mainstream tartalmakat gyártani?” – mesélte Molly Manning. Hozzátette, hamarabb bele kellett volna vágnia, de sokáig tartott attól, mit gondolnak majd róla az emberek. „Végül rájöttem, hogy csak egy életem van, jól érzem magam a bőrömben, a fiam is remekül van, szóval nem érdekel mások véleménye” – tette hozzá, kiemelve, hogy a fia anyagi támogatása számít neki a leginkább. 

Manning hivatása olyan szempontból a mindennapi életére is hatással volt, hogy a szexuális felvilágosítás egy kevésbé megszokott megközelítését alkalmazza az otthonában. Nyíltan beszél a szexről a gyerekével, sőt a ruhával sem bíbelődik, inkább meztelenül flangál otthon.

„Nagyon liberális vagyok a meztelenséggel kapcsolatban. Szerintem semmi szexuális nincs abban, hogy otthon meztelen vagyok. Úgy gondolom, ha egy gyerek nem láthat otthon egy meztelen nőt vagy férfit, és ez az első referenciapontja a meztelenséggel kapcsolatban, akkor valami nincs rendben. Értem ez alatt, ha egy gyereknek az interneten kell megnéznie egy meztelen testet, akkor szerintem valami nem stimmel, mert nagyon nagy az esélye, hogy egy szuperszexualizált képet lát” – fejtette ki a véleményét Molly Manning.

( LADBible )

(Borítókép: Meztelen nő a kanapén. Illusztráció: Getty Images)