Nemcsak a gyerekek, hanem rengeteg felnőtt álma is, hogy egyszer eljusson a floridai Universal Studios vidámparkjába, ehhez azonban szélesre kell nyitni a pénztárcát. Egy édesanya nemrég felfedte, hogy egy ott töltött nap mennyibe került a négyfős családja számára.

Forgatási helyszínek bejárása, adrenalinnövelő játékok és temérdek más szórakozási lehetőség várja a floridai Universal Studios vidámparkjának a látogatóit, a felejthetetlen élményhez ugyanakkor egy jó vastag bukszára is szükség van. Nemrég egy kétgyerekes, férjezett édesanya, a 41 esztendős Miranda Pearce látogatott el a családjával mókaparkba, majd a nap végén összesítette, hogy mennyit költöttek összesen a parkolási díjtól kezdve az étkezésen át a belépőig.

A család egy autósokat is kiszolgáló reggelizőbe tért be először, ahol 21,79 dollárt, nagyjából 7 ezer 700 fizettek ételre, italra. Ezután 27 dollárt, vagyis 9600 forintot a parkolójegyre a Universal Studios bejáratánál. A fiának 19 dollárért, átszámítva 6700 forintért sikerült egy újratölthetős italt vásárolnia, mielőtt meglátogatták volna a Madagaszkár című rajzfilmsorozatból ismert Julian királyt. Ezt követően az ebédjük 22 ezer 300 forintnak megfelelő összegbe került, amely három baconös sajtburgert, hasábburgonyát és egy adag csirkés Cézár salátát tartalmazott.

Ebéd után mindössze egyetlen szuvenírt vásároltak, egy, a Harry Potter-filmekből ismert Griffendéles újságot egy pennával, amely 42 dollárba, 15 ezer forintba került.

Fagylaltot 6 ezer 700, kávét 1400 forint értékben vásároltak, míg a vacsorájuk 12 ezer forintnak megfelelő összegbe került a Burger Kingnél. Ezt azután fogyasztották el, hogy felültek a Halálos iramban című filmről elnevezett játékra.

@mirandapearcemindset That's not even including tips 😳💲 #universalstudiosflorida #familydaysout #florida #vacationcosts #medicalaesthetics ♬ original sound - Miranda | Aesthetics Marketing

Az édesanya az élményeikről készült TikTok-videó a végén a blokk összegét összesítette a 483 dolláros (171 ezer 700 forintos) belépő és a 396 dolláros (140 ezer 793 forintos) elsőbbségi jegy árával,

mire egy 396 ezer forintnak megfelelő végösszeget kapott.

Az édesanya hozzátette, hogy ez az összeg a borravalókat nem tartalmazza, tehát pár ezer forinttal még ennél is nagyobb volt a kiadásuk.

Teljes lehúzásnak hangzik, de örülök, hogy jól éreztétek magatokat

– írta egy kommentelő, míg egy másik hozzátette, hogy olcsóbban ki lehet jönni, ha egy éjszakára szobát bérelnek, amelyhez két napos expressz belépőt adnak.

(LADBible)

(Borítókép: Universal Studios. Fotó: Getty Images)