Szexkereskedelem, zsarolás és prostitúcióra irányuló emberkereskedelem vádjával a múlt héten letartóztatták P. Diddy rappert, aki számtalan vad partit tartott korábban. Ezeken a bulikon több híresség is megfordult, a csontvázak pedig sorra dőlnek ki a szekrényből. Legutóbb a néhai Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson nyilatkozott a házibulikról.

Hatalmas port kavart a múlt héten, amikor kiderült, hogy P. Diddy 54 éves amerikai rapper szexkereskedelem, zsarolás és prostitúcióra irányuló emberkereskedelem miatt bíróság elé kerül. A szövetségi ügynökök márciusban tartottak razziát a zenész Miamiban és Los Angelesben található otthonában, ahol állítólag több mint 1000 üveg babaolajat találtak, amelyet a vádirat szerint több napos szexbulikon használtak erős drog és alkoholfogyasztás mellett. A nyomozást követően Diddy-t szeptember 16-án letartóztatták, azóta sorra kerülnek elő különböző A-listás sztárok nevei, akik megfordultak a múltban a rapper bulijain.

Nemrég Leonardo DiCaprio volt kénytelen magyarázkodni, miután kiderült, hogy korábban többször is együtt buliztak P. Diddy-vel a rapper úgynevezett „fehér partijain”. Eztuán Jay-Z, Beyoncé,Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Ashton Kutcher és a Kardashian-család tagjainak a neve is felmerült, többek között Khloé Kardashiané.

Legutóbb a néhai pornómágnás, Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson vallott őszintén a bulikról a The Kylie & Jackie O Show nevű podcast múlt csütörtöki epizódjában. Ő személy szerint azt mondta, jól érezte magát a partikon.

Nagyon jól éreztem magam ott fiatalon, sosem láttam semmi rosszat történni. Szerintem a szex az csak szex

– fogalmazott, ugyanakkor hozzátette: „Nem mondom, hogy nem történt semmi rossz. Azt mondom, hogy velem soha semmi rossz nem történt.”

(Blikk)

(Borítókép: Hugh Hefner és Kendra Wilkinson. Fotó: Getty Images)