Meghökkentő történettel borzolta fel a kedélyeket nemrég egy ausztrál nő. Cheyenne egy rádióműsorban bevallotta, hogy megfőzte, majd megette a nagymamája hamvait.

Alighanem soha nem felejtik el az egyik Melbourne-i reggeli rádióshow, a Cashfessional hallgatói azt a napot, amikor egy Cheyenne nevű nő azzal telefonált be a műsorba, hogy megette a nagymamáját.

A történet szerint Cheyenne nagyanyja tavaly augusztusban hunyt el, és a család elhamvasztatta a testét.

Egy este, amikor a család összegyűlt a nagyi emlékére, Cheyenne úgy gondolta, hogy különleges módon kellene tisztelegniük a felmenőjük előtt. Úgy döntött, hogy az elhunyt rokon hamvait belekeveri a felszolgált ételbe.

„Gyászoltunk, és gondoltam, így újra közel hozhatom hozzánk a nagymamámat – szó szerint” – tette hozzá az ausztrál nő, aki az édesanyját is rábeszélte, hogy csatlakozzon hozzá a nem mindennapi rituálé során.

„Az volt a legfurcsább, hogy senkinek sem mondtam el, mit tettem.

Egyedül az anyámat vontam be a dologba, mert nem akartam egyedül végigcsinálni

– mesélte Cheyenne.

A rádióműsor házigazdái, akik próbálták feldolgozni ezt az információt, tovább kérdezősködtek. Ekkor derült ki, hogy Cheyenne nem állt meg ennél a pontnál. Tovább borzolta a kedélyeket, amikor elmesélte, hogyan „viccelődött” a testvérével, aki nemrég szabadult a börtönből. Cheyenne azt mondta, hogy a tésztaszószba keverte a nagymamája hamvait, és így szolgálta fel azt a testvérének.

A testvérének fogalma sem volt arról, mi van a tésztában, és a vacsora után sem árulta el neki a nővére, hogy mit evett valójában.

A sokkoló vallomás teljesen összezavarta a műsorvezetőket, akik végül csak annyit kérdeztek a nőtől, hogy mostanában is csinál-e ilyesmit, mire Cheyenne mindenkit megnyugtatott, hogy már felhagyott vele.

Nan örökké élni fog bennem

– zárta a beszélgetést. A vallomása hatalmas felháborodást váltott ki a hallgatók körében. Sokan el sem hitték, hogy valaki képes ilyesmire. Míg a legtöbb ember úgy emlékezik meg az elhunyt szeretteiről, hogy ékszert készíttet a hamvaikból, vagy fotóalbumot, urnát tart otthon, Cheyenne egészen extrém módon próbált kapcsolatban maradni a nagymamájával.

(LADBible)

(Borítókép: Urna egy temetőben. Illusztráció: Getty Images)