Az RTL új reality showjának szenior producere, Nyári Gábor lerántotta a leplet a műsor kulisszatitkairól. Kiderült, hogy a játékosoknak szigorú szabályokat kell betartaniuk, és szinte semmi kapcsolatuk nincs a külvilággal.

Az RTL legújabb műsora, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban nemcsak a nézők, de a résztvevők számára is embert próbáló kihívásokat tartogat. 

A műsor senior kreatív producere, Nyári Gábor a Balázsék műsorban árult el részleteket a show kulisszáiról, és kiderült, hogy a játékosokat szinte teljesen elzárják a külvilágtól. 

Elvesszük a telefonjaikat, és őrizzük őket éjjel-nappal. Akkor is, amikor nincs forgatás

– árulta el a producer, hozzátéve, hogy a játékosokat folyamatosan megfigyelik, hogy biztosan ne legyen lehetőségük kibeszélni a játék menetét. „Leállások alatt sem beszélhetnek a műsorról. A játékoskísérők mindig velük vannak, és figyelnek arra, hogy csak olyan témákról beszéljenek, amik nem kapcsolódnak a műsorhoz” – tette hozzá.

Nyári Gábor azt is megosztotta, hogy a műsor szereplőinek kiválasztása nem mindennapi feladat volt. Míg más realitykben elég egy izgalmas és karizmatikus személyiség, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban esetében ennél sokkal többre van szükség.

Olyan embereket kerestünk, akikben megvan a játékos vérszomj, legyenek akár az áruló, akár az ártatlan oldalon.

Kell, hogy legyen bennük egy erős szándék arra, hogy kilépjenek önmagukból, és felvegyenek egy olyan szerepet, amit a való életben soha nem vállalnának” – magyarázta a senior kreatív producer.

Ez a műsor tehát nemcsak a testi, de a lelki határokat is próbára teszi, és a nézőknek is megmutatja, mire képesek az emberek, ha kikerülnek a komfortzónájukból. Nem csoda, hogy Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban már most hatalmas népszerűségnek örvend, és garantáltan beszédtéma marad a következő hetekben is!

(Borítókép: Nyári Gábor. Fotó: Kaszás Tamás/Index)