A Ferencváros klubelnöke, Kubatov Gábor röviden reagált a Tottenham elleni 2-1-es vereségre, és bár a csapat nem tudott pontot szerezni, elismerte a játékosok teljesítményét.

A Ferencváros hazai pályán, a Groupama Arénában lépett pályára a Tottenham Hotspur ellen az Európa-liga csoportkörének második fordulójában. Bár a Fradi nagyot küzdött, végül 2-1-es vereséget szenvedett az angol sztárcsapattól. A mérkőzés után Kubatov Gábor klubelnök röviden kommentálta a találkozó eseményeit, és bár nem ment bele részletes elemzésbe, egyértelművé tette, hogy a csapat mindent megtett a sikerért.

A Ferencváros szurkolói számára különösen fájó lehetett a vereség, hiszen a Fradi nem adta könnyen magát. Az első félidőben helyenként még veszélyes helyzeteket is ki tudtak alakítani, és bár a Tottenham átvette az irányítást, a Fradi végig küzdött, hogy pontot szerezzen. A mérkőzés vége felé azonban a Spurs megszerezte a győzelmet jelentő második gólt, amely eldöntötte a találkozót.

A hazaiak a mérkőzés hajrájában, a 90. percben szépítettek, de a becsületgól már nem volt elég ahhoz, hogy a Fradi pontot raboljon a neves ellenféltől. A találkozót követően Kubatov Gábor így értékelt:

Közel volt a csoda!

– ez az egy mondat talán a legjobban kifejezi a szurkolók érzéseit is, akik a mérkőzés utolsó perceiben még reménykedtek az egyenlítésben.

(Borítókép: Kubatov Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)