Egy coloradói házaspár életét teljesen felfordította egy ártatlannak tűnő DNS-teszt: 17 év együttlét után rádöbbentek, hogy unokatestvérek, de nem hagyják, hogy ez szétrombolja a családjukat.

Celina és Joseph Quinones 17 éve vannak együtt, ebből 10 éve házasok, és három közös gyerekük is született. A család élete azonban váratlan fordulatot vett, amikor elvégeztek egy családfa-kutatást.

A DNS-teszt megdöbbentő eredményt hozott: mint kiderült, a házaspár tagjai valójában vérrokonok, méghozzá unokatestvérek!

Sokkolt, amikor megláttuk a teszt eredményeit.

Egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy valami ilyesmi derül ki, hiszen normális házaspárként éltünk eddig” – mesélte Celina egy TikTok-videóban, amely rövid idő alatt vírusként terjedt el. A felvételen Celina azt is megmutatta, hogy 62 centimorganes egyezést találtak köztük, ami a közeli vérrokonság egyértelmű jele.

Most váljunk el, csak mert rokonok vagyunk?

– kérdezte Celina a kritikusoknak címezve.

A sokkoló felfedezés ellenére a házaspár úgy döntött, hogy együtt marad, hiszen az elmúlt 17 év alatt egy gyönyörű családot építettek fel.

A gyerekeink egészségesek, és szeretjük egymást. Nem fogom elhagyni a férjemet azért, mert kiderült, hogy rokonok vagyunk!

– mondta határozottan az édesanya.

Az internet népe nem hagyta szó nélkül a történetet: a kommentelők egy része sokkolónak találta a hírt, mások viszont inkább szórakoztatónak.

Nem is csodálkoznék, ha még több coloradói pár lenne titokban rokon

– tette hozzá humorosan Celina egy másik videóban, visszavágva a támadóknak. „A DNS-teszt kimutatta, hogy rokonok vagyunk, de kit érdekel? Már egy életre összeköt minket a családunk, és semmi sem változtat ezen” – zárta le a témát a feleség.

Mit tennének, ha kiderülne, hogy ön és házastársa valójában vérrokonok?

(Borítókép: Celina and Joseph Quinones. Fotó: YouTube)