Bizarr és ijesztő dolgot vett észre egy szálloda fürdőszobájának ajtaján egy vendég, aki le is filmezte a cseppet sem bizalomgerjesztő tartozékot.

Egy idegen ország idegen hotelszobájában számtalan gyanús dolgot észrevehetünk, például egy oda nem tartozó kamerát, egy furcsa kilincset, esetleg más csapdákat. De számos okból aggódhatunk a biztonságunkért is.

Egy Ash nevű TikTok felhasználó újabb esettel példázza, miért érdemes alaposan körülnézni a szállásunkon, nehogy később kellemetlen, vagy akár veszélyes helyzetbe kerüljünk.

A férfi egy meg nem nevezett vancouveri szállodában készítette a videót, amit meg is osztott követőivel, „Új félelem bekapcsolva" felirattal.

@ashiv_ Then what #hotelroom #horror #funny #clips ♬ Creepy Violin - Tihomir Hristozov

A videón látszik, ahogy az alsó zár mellett a fürdőszoba ajtaján található egy másik is, ám ettől egyetlen vendég sem fogja nagyobb biztonságban érezni magát. Ugyanis a felső zár kizárólag kívülről zárható és nyitható. Vagyis ha valaki bent tartózkodik a helyiségben valaki simán bezárhatja, és az ajtó vastagságát elnézve, jó ideig esélyes sem lesz kiszabadulni. Ha lesz egyáltalán.

(NyPost)

(Borítókép: férfi egy fürdőszobai tükör előtt. Illusztráció: Getty Images)