horoszkóp

Ki a hét lúzere - a péniszgyűrűs vagy a melltartósok: Winehouse, Szabó Erika?

2007.12.09. 19:10
Hullámzó teljesítmény volt tapasztalható a héten. A legnagyobbak már valószínűleg az új évre tartalékolnak, de úgy tűnik Amy Winehouse-ra azért lehet számítani. Hosszú hallgatás után tért vissza Lindsay Lohan, de kérdés, hogy elég-e butának lenni, ha az ember egy péniszgyűrűssel és a melltartós Szabó Erikával versenyez.

A kissé ingadozó eredményekkel megtűzdelt hét elejének szenzációja volt Katie Price, aki megvillantotta fenekét, amikor bulizni ment. Aztán, hogy teljes legyen az öröm, miután láttunk Peter André nevét Price fenekén, az egykori forma 1-es cicababa jól megcsókolta a testvérét.

Szintén a hét elején adtunk hírt először Amy Winehouse új furcsa szokásáról, miszerint viszonylag rendszeresen bolyong mostanában lenge öltözetben a londoni éjszakában. Ilyenkor általában elég zavart, amikor melltartóban császkált, akkor például hallott zajok után nyomozott.

Dicséretes még Lindsay Lohan teljesítménye is, aki ugyan eltűnt az utóbbi időben, de korábbi nagyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy akkor is foglalkoznak vele, ha nincs tűzközelben. A New York Daily News Lohant választotta a legbutább celebnek, IQ pontjai, általános megítélése, szerepválasztásai és pasi ízlése alapján.

A magyar versenyzőknek mindig nagyon örülünk, most sincs ez másként. Szabó Erika kilenc másodperces vetkőzése mellett nem lehetett észrevétlenül elmenni, mert az RTL Klub ezzel reklámozta a Barátok Közt eheti részeit. Szabó karaktere nem hiába vett furcsa színű melltartót és bugyit, ugyan az irodai numera nem jött össze, de néhány kommentelőt legalább erősen megihletett.


Végül meg kell még említenünk két rövidebb történetet is, mert mindkettő helyet érdemel itt. Először emlékezzünk meg a férfiról, aki fémgyűrűt húzott a péniszére, ami rászorult arra. Korházba szállították, és kis híján amputálni kellett a nemi szervét, mert az orvosok is alig tudták megszabadítani újdonsült gyűrűjétől.

A hétköznapi hősök kategóriában említést érdemel az a szerencsétlen adománygyűjtő, aki miközben karácsonyi dalokat dúdolt ellopott húszdollárnyi karácsonyi díszt. A férfit rajtakapták, így most legrosszabb esetben arra számíthat, hogy egy év börtönt, illetve 5000 dollár pénzbüntetést kap.