horoszkóp

Polgármesternek készül a tinipopsztár

hh
2005.04.06. 09:20
Justin Jeffre, a 98 Degrees nevű négytagú amerikai fiúcsapat egykori tagja indul Cincinnati polgármesteri posztjáért a következő választásokon.

Az egykori szórakoztatóipari munkást szülővárosa iránti szeretete és az ottani élet jobbá tétele motiválja abban, hogy polgármesternek álljon - írja az AP hírügynökség.

Jay Leno röhög rajta

#alt#
Justin a 98 Degreesből

"Teljesen komolyan gondolom az indulásomat" - mondja a harminckét éves Jeffre, aki valószínűleg azért tartotta fontosnak ezt hangsúlyozni, mert bejelentését április elsején tette.

Még mi sem hallottunk a 98 Degreesről, de a nevéből ítélve szép hangú, forró fiúkat tudunk elképzelni, kifinomult mozgáskultúrával. Jay Leno már hallott a zenéjüket, és késő esti beszélgetős műsorában azt a szlogent találta ki a Schobert Norbertre nagyban hasonlító Jeffre-nek, hogy "Szavazz rám, és akkor nem adok ki több albumot!"

Felvirágoztatná a várost

Választási programjában szerepel, hogy kiépítse a belvárost, és művészeti és szórakoztatóközpontot hozzon létre benne, ahol összejöhetnek a város lakói. "Vissza kell adnunk ezt a várost a benne lakóknak, és élhetővé kell tennünk a csodálatos Cincinnatit!" - hirdeti a független jelöltként induló JJ. Némi esély máris akadt, mert a jelenlegi demokrata polgármester Charlie Luken, nem indul újra a posztért.

A búgó hangú, halak jegyében született Justin Jeffre elszántságában azt is kitalálta, hogy a legjobb lenne, ha a VH1 zenetévé realityműsort készítene abból, ahogy kampányol (és győz?!). A csatorna munkatársai még nem döntötték el, hogy nézőit érdekelné-e az esemény annyira, hogy ezért pénzt fizessenek.

A 98 Degrees 2002-ben oszlott fel, azóta Justin producerkedik, és menedzserként dolgozik, újabb fiúegyüttesek befuttatásán fáradozik, illetve tervezi, hogy újra összehozza a 98 Degreest egy koncert erejéig. Jeffre kedvenc könyvei között egyébként akadnak politikai és háborús témájúak is, például a Malcolm X és a Mulan.