horoszkóp

Kakasszéken találták meg Antal Imrét

2006.04.15. 15:45
Antal Imre úgy eltűnt, hogy a Blikk csak egy dedikáláson találta meg Hódmezővásárhelyen, ahol a mókamester be is sörözött a gyerekkori pajtásaival. Az "eltűnt" Antalt Kakasszéken, egy szanatóriumban kezelik.

Kakasszéken, egy szanatóriumban ápolják Antal Imrét, jelentette a Blikk. A bulvárlap két napja "megdöbbentő" felfedezést tett, értesüléseik szerint Antalt asszisztense ki akarja forgatni vagyonából.

Az egykor népszer televíziós műsorvezető azonban mit sem tud ezekről a dolgokról. A Blikk értesülései szerint jelenleg Kakasszéken lábadozik, ahonnan pénteken szüővárosába, Hódmezővásárhelyre is ellátogatott, ahol az orvosai tanácsa ellenére besörözött a gyerekkori cimborákkal.

A Blikk megkereste Antal egykori kedvesét, Szirmay Eszter grófnőt, aki kígyót-békát kiáltott dr. Baloghné Tóth Erikára, Antal asszisztensére. Szirmay grófnő szerint Baloghné csak a vagyonából akarja kiforgatni "Imruskát".

"Imruska" mindeközben már azt tervezi, hogy Hódmezővásárhelyre költözik, ahol az önkormányzat állítólag házat ajánlott neki. Antal ugyan még nem látta az épületet, de biztos jobb lehet, mint pesti lakása, ahol januárban kikapcsolták a villanyt. Igaz, a Blikk szerint Antal erről sem tud.