Britney egy ágyban Kurnyikovával

2004.06.16. 15:22
Britney új pasija a terhes feleségét hagyta el az énekesnőért? Anna Kurnyikova és a kis Iglesias most akkor összeházasodott, vagy mégsem? Ezek a hírek mára teljességgel érdektelenekké váltak ahhoz képest, hogy most végre az egész világ megtudhatja, milyen pikáns elfoglaltságokkal tölti az időt az énekesnő és a teniszcsillag - édes kettesben. A teljes történetet persze csak azok ismerhetik majd meg, akik megrendelik a Britney elkapja Annát című műremeket, de a film weboldala alapján a szkeptikus újságíró valahogy nem tudja legyűrni kétségeit.
Ez a bizalmatlan hozzáállás persze csakis az újságírót minősíti, elvégre a címlap tanúsága szerint A Világ Összes Kritikusa egy emberként áll ki amellett, hogy ez a web legkúlabb oldala. "Anna és Britney pőrére vetkőztetik egymás előtt a lelküket, és feltárják egymásnak a legtitkosabb gondolataikat, legvadabb fantáziálgatásaikat, legmélyebb vágyaikat, és legfőképp csodás melleiket" - fogalmaz költőien a film alkotógárdája.

A Britney Does Anna (kb. Britney elkapja Annát) című weboldal az azonos, már címében is sokat sejtető dokumentumfilmet reklámozza, mely - az alkotók állítása szerint - véletlenül sikerült ilyen hihetetlenül izgalmasra. "Az egyik haverunk egy híres szállodában dolgozott, és amikor meglátta, hogy Britney és Anna együtt lógnak, felhívta egy ismerősét, akinek kamerája van, hátha sikerül lekapniuk valami érdekeset, amiért majd tejelnek a bulvárlapok" - írják a magukat botcsinálta filmeseknek beállító trükkös fiúk.

A Láthatatlan Ember is ott volt

Tekintse meg képeinket!
A történet szerint kamerás haver felvette, ahogy a sportolónő teniszleckéket ad Britneynek, majd besurrant utánuk a szállodai szobába is, néhány tusolós-fürdőzős meztelen képre számítva. A fürdőszoba helyett azonban teljesen máshol találta a lányokat: az ágyban. Ezen annyira meglepődött, hogy szépen koreografált ágyjelenetek sorát sikerült lefilmeznie testközelből, bevilágítva, és dekoratív kameraállásokból. A lányoknak mindez egy percre sem tűnt fel, nyilván azért, mert annyira el voltak foglalva egymással.

A weboldalon közölt rajongói vélemények mindenesetre elégedettnek tűnnek a végeredménnyel: "Szívmelengető film!" fogalmaz Ralph, Bean pedig ennél tovább is megy: "ki kellene venni egy kockát belőle, és ezt rakni az egydollárosra!" Persze nem mindenki esik hasra attól, amit a lányok nyújtanak: "Az én filmem sokkal jobb!" - irigykedik például J-Lo, de Tommy Lee, a szintén-filmsztár úriemberhez méltón áll ki a lányok mellett: "Ez a film állat!"

És ezt el is higgyük?

A történet valódiságát gyufásdoboznyi méretű fotók hivatottak alátámasztani, valamint az is gyanúra adhat okot, hogy a lányoknak a filmben és az oldalon egyaránt csak keresztnevük van: ezek után rossz az, aki rosszra gondol.

Akit még ez sem győzött meg a film valóságtartalmáról, az a Trailer menüpontban szerezhet bizonyosságot. "Adjunk teniszütőt a szőke maca kezébe, ja, és legyen copfja is, a másiknak meg legyen ilyen tépett haja, és akkor ő lesz Britni, a teniszcica meg a Kurnyikova" - gyanítja az újságíró a szereplőválogatás kulisszatitkait a pár másodperces részletekből összevágott zanzát elnézve, amelyben a tisztes távolból és becsillanó ellenfényben filmezett, teniszütőt lóbáló "Anna" és a hátulról lekapott, pucsító "Britney" után egy frappáns vágással már az egymásba feledkezett, valahogy mindig arcba lógó hajú lányok következnek. Valódi bizonyítékhoz persze csak az juthat, aki 14,99 dollárért (kb. 3000 forint) megrendeli és végignézi az egész filmet, de a tényfeltáró újságíró addig is hiteles forrásból tájékozódik: Britney blogjában például egy szó sem esik ilyen forgatásról.