horoszkóp

A sok rokon közt elveszett a gyerek

2006.12.20. 12:14
Egy órára maradt magára egy texasi bevásárlóközpontban egy három hónapos csecsemő. A rendőrség hamar megtalálta a szülőket, akik azt hitték otthon van a kislány.

Texas állam Midland városában egy 3 hónapos gyermeket egy bevásárlókocsiban felejtettek. A gyermek körülbelül egy órát töltött teljesen egyedül. Vasárnap, mikor a szülők véletlenül ottfelejtették a kislányt, a vásárlók figyeltek fel a babára, aki egy játékbolt bejáratánál aludt a fémkocsiban. Azonnal értesítették a helyi hatóságokat.

A midlandi rendőrség őrmestere Alfredo Grimaldo azt nyilatkozta Reporter-Telegramm-nak, hogy ez az egész csak egy félreértés volt a szülők között. Amíg a férfi hazavitte a gyermekeket, addig a hölgyek vásárolni kezdtek. A csecsemőt a férfi azért nem vette ki a kocsiból, mert úgy értelmezte, a továbbiakban a kislányra édesanyja fog vigyázni. A szülők, akik külön autóval jöttek-mentek csak otthon vették észre, hogy félreértés történt: a kislányt senki nem hozta haza. "Nem gondoljuk, hogy ez egy tipikus elhagyási ügy lenne. Ez csak egy félreértés volt" - mondta Grimaldo. A rendőrség szóvivője, Tina Jauz azt nyilatkozta, hogy az ügyben már vizsgálatot indított a Gyermekvédő Szolgálat - adta hírül a yahoo.com.