horoszkóp

100. születésnapjukért a szexről is lemondanának

2006.09.22. 12:05

Majdnem minden második brit nő hajlandó arra, hogy lemondjon a szexről, ha tudja, ez az ára annak, hogy száz évig éljen. Ugyanakkor a férfiaknak csak 31 százaléka vállalná be az önmegtartóztató életet az aggastyán kor elérésért. Legalábbis ezekre az eredményekre jutott a Bupa nevű brit biztosító vállalat felmérése jutott, írja az AFP hírügynökség.

Fontos a család

Sokaknak fontos ugyan, de nem a hosszú élet végzett a prioritáslista élén. A megkérdezettek 94 százaléka még a 100 évig tartó életért sem mondana le a családjáról és barátairól. Hetvennégy százalék pedig a pénzét nem adná föl azért, hogy az átlagosnál tovább éljen.

Nem kell a túlzott izgalom

A megkérdezettek kétharmada azt fejtette ki, hogy a legfontosabb, hogy az ember úgy alakítsa ki az életstílusát, hogy minden esélye meglegyen arra, hogy elérjen egy magas kort. Egy korai halált megelőző izgalmas élet messzemenően hidegen hagyja a briteket.

A felmérés eredményei egyébként azért nem olyan meglepőek, mert nemrég az is kiderült, hogy a brit háziasszonnyok a házimunkát is jobban kedvelik a szexnél.p>

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft