horoszkóp

Britney Spears száma önálló életre kelt

2007.10.15. 11:31
Egymást érik Britney Spears új számáról, a Gimme More-ról készült paródiák, feldolgozások és tribute videók. Alig néhány hete mutatták be, azt gondolnánk, hogy hatalmas bukás, pedig a szám már most külön életet él. Nézze meg, milyen formákban!

Az énekesnő alaposan megmozgatja az internetes közösségeket. A YouTube videómegosztón rengeteg Gimme More videót találhatunk, a transzvesztita paródiakészítőktől kezdve a Cleyderman reinkarnáció remixelőn át egészen az önmagukat komolyan vevő Spears hasonmásokig. Az egyszerűség kedvéért kasztokba rendeztük a videókészítőket.

Paródiagyárosok

Jackie Beat híres transzvesztita, kinézetre akár a Kiss tagja is lehetne, nála a szám egy mocskos kurváról szól, a hangsúly a metálon és a junkfoodon.

Greg Scarnici megpróbálja utánozni Spears VMA díjátadón bemutatott sátáni koreográfiáját, egész ügyes. Sokat segít rajta a jó jelmez. A szöveg ötletesen összegzi az elmúlt hónapokat.

Magnulus produkcióját is érdemes meghallgatni. Ő egyszerre két produkciót parodizál ki. Britney Spears Gimme More-ját egy internetes szörnyzene, Tay Zonday - Chocalate rain című számának stílusában adja elő. Ez inkább fáj.

A számhoz szinte tökéletes videót készítettek Spongyabob és Patrick, a tengeri csillag főszereplésével. Patrick sokszor megszólalásig hasonlít Britney Spearsre, még a Hit Me Baby One More Time időszakból. Csodálatos alkotás.

Ajjaj, komolyan veszik

Vannak olyan beteg emberek, akik komolyan gondolják, hogy előadják Britney Spears új számát. Ebben a videóban a hang és a kép disszonanciáját érdemes figyelni.

Itt a videó készítője nem is foglalkozott a képekkel, hogy lankadatlanul a hangjára figyelhessünk. Ennek köszönhetően sajnos hallatszik, hogy nem a lecsúszott pophercegnő énekel.

Végre egy rendes férfi versenyző! Szépen összeállított videó, az 'alkalom szüli a tolvajt' érzést szépen demonstrálja, hogy mobiltelefonnal rögzítették, ezért kellemesen hullámzik a kép a gyors mozgásoknál.

RMX

Valami ilyesmi zenét játszana Richard Cleyderman, ha a neve 2007-ben bárkinek, bármit is mondana. Hirtelen nehéz eldönteni, hogy mi a gyengébb: ez a feldolgozás, vagy Spears eredetije, de a szintis világfájdalmat mindenképp lehet érezni a számon.

A koreai Jon Bon Jovi lazán, az ágy sarkára ülve lepengeti Britney Spearst a színpadról. De miért vannak benne a végén a pszichedelikus villámok?

Igazán ijesztő vállalkozás. Két srác, egy akusztikus gitár, egy szoba, Gimme More, könnyedén túlfűtött hangulat. A legbizarrabb produkció eddig.