horoszkóp

A budiról fojtotta a szót Bushba a fecsegő riporter

2006.08.31. 12:54
Bush Katrinára emlékezett volna, de a CNN riporterének mikrofonja a vécéről is hallható volt. Ezek szerint a házassága jó, a sógornője viszont egy hárpia.

A CNN egyik riporternőjének sikerült a lehetetlen, belefojtotta a szót az Amerikai Egyesült Államok elnökébe. Bush New Orleansban mondott beszédet, ám a CNN technikusai elfelejtették lehúzni riportereik mikrofonjait, így az elnök szavai alatt a nézők belehallgathattak a CNN dolgozóinak magánbeszélgetésébe.

Az AP hírügynökség tudósítása szerint Bush éppen a Katrina-hurrikán egyéves pusztítása óta eltelt időről beszélt, mikor Kyra Phillips mikrofonhangja adásba került. Az ügynökség szerint Phillips kisasszony nem volt tudatában a dolognak, ami annál is valószínűbb, mivel épp saját férjét dicsérte egy ismeretlen hangú nőnek a vécén.

Vizelés közben a férjről

Szavába vágtak
A diskurzus nagyjából arról szólt, hogy a riporternő iszonyú jól érzi magát a bőrében, köszönhetően a férjének, aki mindig gyengéd és figyelmes. Az állítások szerint a másik hölgy erre panaszkodni kezdett, amiért őt bezzeg senki nem szereti. Phillipsnek se kellett több, rögtön saját bátyját kezdte el a hölgy figyelmébe ajánlani, aki ugyan nős és vannak gyerekei, viszont a felesége egy igazi hárpia. "Nincs kontroll abban a nőben" - mondta a riporter, ám a beszélgetés végére már nem derült fény, mivel egy harmadik személy rátalált a pletykáló nőkre és - szintén élőben - kikapcsoltatta vele mikroportját.

A CNN azóta elnézést kért az elnöktől, és a fehérháztól, ám a riporternő kálváriája még csak most kezdődött, hiszen el kell számoljon családjával.

Frank Drebin szelleme

Történt ilyesmi már máskor is, igaz az csak filmben, a Csupasz pisztolyban, Leslie Nielsennel, ám akkor csupán egy laza vizelésnek lehettek fültanúi a konferencia résztvevői.