horoszkóp

Caramel másfél éve vár a nyereménylakásra

2006.08.09. 11:35
Molnár Ferenc Caramel hiába nyerte meg a Megasztár kettőt, még mindig nem költözhetett be a nyereménylakásba, mert másfél év alatt nem készült el.

A jó munkához idő kell

A Napliget lakóparki garzon a Blikk fotói alapján egyelőre még messze van attól, hogy Caramel beköltözzön: a csempék már fel vannak rakva, a csapok be vannak szerelve, a falakból viszont még vezetékek lógnak ki, és az építésnek még szemmel látható nyomai vannak.

Gáz és víz

A IV. kerületben található lakópark egy volt honvédségi laktanya területén fekszik. Az épület kívülről kulcsrakész, a munkások a parkosításon dolgoznak . Egyikük a Blikknek elmondta, már csak a közművesítést kell megoldania a kivitelezőnek, az épületben ugyanis még nincs se víz se gáz.

Optimista

A munkás úgy tudja, hogy Caramel 38 négyzetméteres földszinti garzonját időközben egy kétszobás, első emeleti, majdnem hatvan négyzetméteres lakásra cserélték. Ezt az állítást a lap kérdésére az érintett is megerősítette, arról azonban nem kívánt nyilatkozni, mennyivel kellett kiegészítenie az összeget. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy ebben a hónapban már be tudnak költözni Bartók Eszterrel.

Árulják a garzont

Caramel eredeti nyereménylakása továbbra is eladó.