Elcsípték a biciklis fenékcsipkedőt

2004.12.22. 15:43
A szexuális bűnözők listájára vették fel azt a fiút, aki éjjelenként biciklire pattant azért, hogy a járókelő nők fenekét csipkedje. A fiatalembert két éves kezelés alá helyezték, és megtiltották, hogy éjjelente elhagyja lakhelyét.

Szexuális bűnözőnek nyilvánították, és letartóztatták azt a fiatalembert, aki idegen nők fenekét csipkedte az utcán. A 21 éves Christopher Cox az angliai Granthamben él, és minden este biciklire szállt és elindult a városba. Útjai során sétáló lányokat keresett, akik mellé kerekezett, és belecsípett a fenekükbe.

Aznap egy rendőrnőre csapott le

"Jó a segged!" - szokta mondani városi vadászat közben, de annál durvábban nem zaklatta a járókelőket, mint hogy megtapogatta őket. Aznap este, amikor elkapták, két fiatal lánnyal kezdett ki, majd tovább biciklizett. Harmadszorra azonban egy szabad estéjét töltő rendőrnőt szemelt ki magának. Odahúzódott mellé, megdicsérte a fenekét, és belecsípett.

A rendőrnő intézkedett arról, hogy szolgálatban lévő kollégái letartóztassák a fiatalembert, aki nem tagadta, hogy máskor is gyakran kerekezett az utcákon csak azért, hogy idegen nőket zaklasson. Az ügyében eljáró bíróság két éves kezelés alá helyezte a huszonéves fiút, amelynek az a célja, hogy segítsék őt beilleszkedni a társadalomba. Az orvos szakértő ugyanis úgy tartotta, a fenékcsipkedés több mint kellemes hobbi: szexuális zavarokra utal. Emellett a bíróság utasításban tiltotta meg, hogy Cox este 9 órától reggel 6 óráig elhagyja lakhelyét.