horoszkóp

Tüllszoknyában pózolt a bokszlegenda

2007.09.24. 15:24
Egyre nagyobbra tagad Oscar De La Hoya körül a botrány, ami azért tört ki, mert megjelent róla egy fotósorozat, amin női ruhákban pózol. Egy szakember szerint ugyan a bokszolóról készült képek hamisak, de az azokat készítő fotós tiltakozik ez ellen, és bizonyítékot ígér.

Az x17 jelentette meg először azt a fotósorozatot a múlt hét végén, amin a bokszoló tütüszoknyában, magas sarkúban és nem az, hogy necc harisnyában, de necc kezeslábasban is látható.

A képeket egy Milana nevű fotós készítette, aki miután elküldte a De La Hoyáról készült fotókat az x17-nek, magát is megörökítette egy, a bokszolóéhoz hasonló sorozatban.

Klikk a képre!

A fotós hétfő estére ígér részleteket a sorozat készítésének körülményeiről, amik állítólag még májusban készültek a philadelphiai Ritz-Carlton Hotelben. A New York Daily News a titokzatos fotósban a Scores West, egy New York-i night club táncosát vélte felismerni.

Hamisítás, elköszönés

Egy képekkel foglalkozó szakember, Jeff Sedlik az Access Hollywoodnak nyilatkozott arról, hogy valószínűleg montírozott képekről van szó: „Akárki is retusálta ezeket a képeket, elégy gyenge a Photoshoptudása. Úgy néz ki, mintha sok időt töltöttek volna azzal, hogy rátegyék a fejet a testre, de közelebbről megnézve, pixelről pixelre átvizsgálva a képet látszik, hogy retusálták azt”.

De La Hoya ügyvédje is kiadott egy nyilatkozatot: „Oscar ismeri a nőt, akiről úgy gondoljuk, hogy a képeket árulja a bulvármédiának. Oscar mindenkit biztosít afelől, hogy a képek hamisítványok. Arra kért engem, hogy tegyem meg a szükséges jogi lépéseket. Mivel jogi útra tereljük az ügyet, Oscar nem fog nyilatkozni arról”.

Az éppen folyó balhé ellenére a legújabb hivatalos hír a bokszolóról, hogy visszavonul. Ennek alkalmából egy három meccsből álló búcsúmérkőzés sorozatot tervez. Ha minden jól megy egy év múlva Ricky Hattonnal fog megmérkőzni a most nevetségessé vált bokszoló.

Oscar De La Hoyától egyébként nem áll messze, hogy furcsa dolgok történnek vele. 2000-ben történt még, hogy műfajteremtő, de Bunyós Pityunak mindenképpen példát mutató módon kiadta első poplemezét, amin leginkább Ricky Martinhoz hasonlító latinos gagyipop hallható.