horoszkóp

Lelőtte gazdáját a halálra ítélt kiskutya

2004.09.10. 12:15
Egy férfi pisztollyal próbált "kíméletesen elaltatni" 7 felesleges kutyakölyköt, de végül ő került kórházba: az egyik kiskutya rálépett a pisztoly ravaszára, és az elsülő fegyver a férfit sebezte meg.
A 37 éves Jerry Allen Bradfordot állatok elleni kegyetlen bánásmód vádjával vették őrizetbe - tájékoztatta az AP hírügynökséget az Escambia megyei seriff irodája csütörtökön. A férfit azonban egyelőre kórházban kezelik, lőtt sebbel az egyik csuklóján.

Szerencsés véletlen

Bradford bevallotta, hogy mivel nem talált gazdát kutyája háromhónapos keverék kölykeinek, elhatározta, hogy lelövi mind a hetet. Miközben egyet a karjában, egy másikat a bal kezében tartott, a kezében lévő kiskutya addig ficánkolt, míg mancsával meghúzta a férfi 38-as kaliberű pisztolyának ravaszát. A pisztoly elsült, és a golyó Bradfordot találta el, átütve a csuklóját. A férfi így kénytelen volt félbehagyni a projektet, és jelentkezni a legközelebbi kórházban, melynek dolgozói - a lőtt sebet látva - jelentették az ügyet a rendőrségnek.

Részleges hepiend

A jó gazdinak nem nevezhető férfi lakása közelében a kiszálló zsaruk három kutyakölyköt már holtan, egy gödörben elkaparva találtak meg, de a másik négy kiskutya szerencsére ép bőrrel megúszta az esetet; őket az Escambia Megyei Állatmenhely vette gondjaiba, ahol megpróbálnak nekik az előzőnél szeretőbb új tulajdonost találni.