horoszkóp

Kutyamolesztálással fenyegetett, bíróság elé állt

2006.12.16. 16:13
Szexuális zaklatásával fenyegetőzött az Amerikai pite egyik szereplője, és ezért bíróság előtt kellett felelnie. A korábban drogproblémákkal küzdő színésznő szomszédját ijesztgette azzal, hogy megerőszakolja annak kutyáját.

Zaklatáson, magánlaksértésen túl azzal is vádolják a New York-i bíróság előtt az Amerikai pite című film egyik szereplőjét, Natasha Lyonne-t, hogy molesztálással fenyegette meg a szomszéd kutyáját.

Szemetelt és tükröt tört a szomszédban

A színésznőnek azért is felelnie kell a törvény színe előtt, mert összetört egy fali tükröt ugyanott, hol szexuális zaklatással ijesztgette az ebet és tulajdonosát. Közvetlenül ezelőtt egy nagy kupac szemetet öntött a szomszéd ajtaja elé, majd dörömbölni kezdett.

Mikor az ajtó kinyílt, Lyonne berontott a lakásba, felkapta a megszeppent kutyát és közölte gazdájával, hogy szexuálisan molesztálni fogja az állatot. Legalábbis így adta elő a történteket a bíróságon Lyonne korábbi lakótársa. Hogy pontosan miért öntötte el a színésznő agyát a vér, arról egyelőre nem érkeztek hírek a tengerentúlról.

Enyhítő körülmény és felfüggesztés

Viszont a bíróságon ugyancsak megjelent az egyik helyi drogszolgálat munkatársa, és enyhítő körülményként elmondta, hogy a vádlott korábban kábítószeres volt, de már befejezett egy drogleszoktási programot és hamarosan csatlakozik egy rehabilitációs csoporthoz.

A bíró a tárgyalás végén bejelentette, ejtik a vádat, ha a következő hat hónapban nem lesz panasz a színésznőre.

Natasha Lyonne-nak nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel. 2002-ben ittasan vezetett és lebukott. Akkor is megúszta hat hónap próbára bocsátással és 50 óra közmunkával.