Nemi erőszakkal vádolják Girls Gone Wild producerét

2004.04.01. 17:03
Nemi erőszakkal vádolja egy texasi nő a hírhedt Girls Gone Wild szexvideók szellemi atyját, Joe Francist. Az érintett tagad, a történet drogokkal terhelt.
Egy texasi nő azt állítja, a Girls Gone Wild-producer italába kábítószert csempészett, és egy szállodai szobában, tudattalan állapotban tette magáévá - adta hírül Herald Tribune.

Tini cici per

Nézegesse a kerge lányokat!
Francis jókora vagyont szerzett azzal, hogy magamutogató, lezbicsókolózó lányokról partikon készült fotókat és videókat árult az interneten.

Tavaly áprilisban néhány beosztottjával együtt letartóztatták, mert több képen szereplő lány szülei jelezték, hogy szemük fénye még nem nagykorú. Az államügyész szerint a kiskorú lányok a felvételeken a mellüket mutogatták, és szexuális aktusokat mutattak be.

Francis tagadja a nemi erőszak vádját. Ügyvédje szerint közös megegyezés előzte meg a szexet. Védence, ha kell, még hazugságvizsgálatnak is aláveti magát. Ezzel szemben a sértett, egy 21 éves főiskolai hallgató azt állítja, hogy az elfogyasztott három italtól biztosan nem rúgott be annyira, hogy ne emlékezzen rá, miért ébredt meztelenül Francis ágyában. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy kábítószert tettek az italába.

A lány verziója

A south beachi Ritz-Carlton szálló klubjában a sértett hölgy barátnője hívta fel figyelmét Francisre, aki a híradókból volt neki ismerős. Összeismerkedtek, és a bárban elkezdtek italozni. A nő három italt ivott (egy tequilát és két koktélt). Ezután Francis felhívta magához a két lányt szállodai szobájába. Nem sokkal utána a lány elájult. Ezt nem egészen értette, mert ennyi italtól nem szokott összeesni - vallotta a rendőrségnek.

Reggel meztelenül ébredt a szintén ruhátlan csábító mellett, és semmire nem emlékezett az éjszakából. A rendőröknek azt mondta, hogy ő nem akart lefeküdni a férfivel, és ezt tudtára is adta. Miután felkelt, magára kapta ruháit, felébresztette a díványon alvó barátnőjét, és elhagyták a szállodát. Innen a Jackson Memorial Kórházba autózott kivizsgálásra, ahol kenetet vettek tőle.

Egy interjúban elmondta, hogy vérvizsgálatot is szeretett volna csináltatni, hogy kimutathassák, került-e valamilyen drog a szervezetébe. A vértesztet azonban csak a rendőrség rendelheti el, de ekkor a sértett még nem akart a hatósághoz fordulni, így nem derült ki, hogy volt-e drog a pohárban.