A jövőben halkabban szabad csak drukkolniuk egy brit futballcsapat rajongóinak a lelátókon a stadion közelében lévő idősek otthona miatt.

Azokat a drukkereket, akik Cambridge City - amúgy ligában nem szereplő - focicsapatát túl hangosan buzdítják, a lelátókon ügyelő rendezők fogják lepisszegni. A labdarúgó klubnak egyébként már évek óta hangerőgondjai vannak a szomszédos öregek otthonával, pontosabban az öregek otthonának a klubbal, amely emiatt azután összetűzésbe került a város vezetőségével is. Az első halkítást azután rendelte el a város tanácsa, hogy az egyik drukker a hangszálain kívül egy dobot is vitt magával az egyik meccsre és azt végig püfölte.

A klub elnöke viszont kevesli a drukkeri hangerőt, szerinte még jobban kellene üvöltözni, hogy lelkesebben játsszon a csapat.

Jó hír viszont az idősek otthonának, hogy a klub pénzhiánnyal küszködik, és várhatóan el kell, hogy adja stadionját. Focipályára persze elsősorban fociklub lehet a vevő, és nem kizárt, hogy az új csapatnak még hangosabbak lesznek drukkerei.