Gail Zappa Kaliforniából repült Quebec-be, hogy végére járjon az 1998 óta tartó pereskedésnek. A vád szerint a cég eltorzítva és módisítva használta Zappa Watermelon in Easter Hay című, a Joe's Garage albumról való számát.

Jacques Tanguay, az Ameublements Tanguay Inc. vezetője azt nyilatkozta, nem tudták, hogy a szám jogvédelem alatt áll, azért használták. A cég mindenképpen szerette volna elkerülni a bíróságot, és mint nyilatkozták az elmúlt 9 évben számos kísérletet tettek ara, hogy peren kívül rendezhessék az ügyet az özveggyel, ámde sikertelenül.

Zappa felesége ugyanis nem akarja annyiban hagyni a dolgot, mivel a dal Zappa egyik fő műve, az özvegy szerint már-már irodalmi alkotás, és a cég eltorzította, átalakította a úgy hogy megfelelő legyen saját imázsához és reklámjához. A bútorcég azonban egyre azt hajtogatja, hogy nekik fogalmuk sem volt, hogy ez Zappa száma, és ők nem akartak semmi rosszat.

Frank Zappa 1993-ban halt meg prosztata rákban, 52 éves korában. Zappa özvegye az ügy felperese, csakúgy, mint gyermekei, Moon Unit, Dweezil, Ahmet és Diva.