Autóban esküsznek azok, akiknek sietős a dolga Las Vegasban.

A ceremónia 15 percig sem tart, vőlegénynek és menyasszonynak a szertartás idejére sem kell elhagynia az autót, elegendő fizetni, lehúzni a jármű ablakát, és meghallgatni a kápolna lelkésznőjét.

A Little White Wedding Chapel hírét januárban kapta fel a világ, akkor történt ugyanis, hogy Britney Spears énekesnő és gyermekkori barátja, Jason Alexander farmerruhában odahajtott és házasságot kötött. Bár a frigy csak 48 órán át tartott, a kis fehér kápolna forgalma azóta óriási. Akadt, aki már 2005 Bálint-napjára lefoglalta az időpontot a gyorsesküvőre.

Las Vegasban évente 130 ezer házasságot kötnek, igaz, nem csak a fehér kápolnában. A házassághoz elég kitölteni egy rövid nyomtatványt, bemutatni egy személyi igazolványt és aláírni néhány papirost. A házassági oklevelek kiadása hétvégén sem szünetel, Bálint-napon pedig különösen hosszú az esküvőre várók sora.

A házasulandók vallása nem számít, Belinda Rhodes lelkésznő mindenkit összead, ha nagykorú, és befizeti az illetéket, legyen akár keresztény, zsidó vagy muzulmán. Ez összesen 40 dollár, de az extrákért többet kérnek: hőlégballonon például ezer dollárért esketnek.

A múltban csak a rokkantak számára végezték el az esketési szertartást úgy, hogy nem kellett elhagyniuk az autót - ma már bárki kérheti ezt.