Óriásplakáton vallott szerelmet egy belga férfi

MTI
MTI
2004.04.22. 17:03
Eredeti módját választotta a lánykérésnek egy belga férfi: négy darab, egyenként 20 négyzetméteres óriásplakáttal mondta el szerelmének, hogy mennyire megváltozott élete, mióta megismerte őt, és hogy szeretné feleségül kérni.

A férfi, a 39 éves Gérard tavaly decemberben találkozott először szíve választottjával. Roberta Olaszországban élt, és csak az év végi ünnepekre jött Belgiumba. Azonnal egymásba szerettek, a 37 éves Roberta egy hónap múlva Brüsszelbe költözött, és azóta együtt élnek, sőt, a nő már terhes. Gérard sokat törte a fejét, hogy miként kérje meg a kezét: mint egy belga lapnak elmondta, a hagyományos térdre ereszkedés helyett valami eredeti, látványos dolgot akart. Végül az óriásplakátok mellett döntött: a választásban segített, hogy egy nyomda vezetőjeként ezen a téren van némi szakismerete.

Brüsszel egyik terén a szerdai napra kibérelt négy plakáthelyet, feltétette az időközben elkészített plakátokat, majd úgy intézte, hogy este errefelé menjenek haza. Roberta nem sejtett semmit - annál nagyobb volt meglepetése, amikor meglátta a plakátokat. A képek láttán a nő könnyre fakadt, és igent mondott a házassági ajánlatra.