Egy autóval akart párzani egy orrszarvú egy brit szafari parkban, a kocsi utasai azonban nem élvezték az aktust, sőt, igencsak megrémültek.

Az autóban négyen ültek, és a vezető megállította a járművet, hogy fényképeket készíthessenek Sharkáról, egy kéttonás orrszarvúról, amint épp szeretkezik Trixie-vel. (Trixie nem autó, hanem szintén rinocérosz.) A 12 éves Sharka azonban felfigyelt az autóra, egy Renault Lagunára, és annyira megtetszett neki, hogy pillanatokon belül hűtlen lett fajtájabéli kedveséhez, és átpártolt a kocsihoz, és oldalról próbálta magáévá tenni az autót.

A rinocérosz elhagyta a gyengéd előjátékot, rögvest két lábra állva vad párzó mozdulatsorba kezdett. "Szeretkezés" közben behorpasztotta a kocsi ajtajait, letörte a visszapillantó tükröt, az autó utasai pedig úgy érezték magukat a döngő, és vadul billegő kocsiban, mintha a pokolban volnának. Végül a sofőr észbe kapott, és gázt adva gyorsan elhajtott. Az orrszarvú azonban annyira belehabarodott új tehenébe, hogy üldözőbe vette - de végül nem érte utol.

A West Midland Safari Park szóvivője magyarázatul Sharka viselkedésére mindössze annyit mondott: "A rinocéroszok nem túl okos állatok".