Mögdöglött a világ eddigi legkövérebb mosómedvéje, amely csaknem 34 kilós volt. Ez szép ertedmény ahhoz képest, hogy a mosómedvék átlagos súlya mindössze 10-11 kilogramm.

Az állat ölebként, illetve ölmosómedveként élt Deborah Klitsch otthonában, New Yorktól 130 kilométerre nyugatra. Már 1999-ben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe testsúlyával, amikor még csak 25 kiló körüli volt. 2001-re 29 kilóra súlyosbította magát, majd pedig 34 kilóra, ami azután abszolút "vég" eredmény lett.

Gazdasszonya sorozatosan tagadta az évek folyamán, hogy túletetné kedvencét, a mosómedvét saját falánksága hízatta el. Nevéhez hűen - Banditának hívták - lecsapott minden étekre a házban, legyen az chips, fagylalt, torta. Tíz évet élt, pár nappal kimúlása előtt tortát kapott a születésnapjára.

Klitsch szerint Bandita mindig is kutyának hitte magát, mivel kölyökkorától az asszony kutyája nevelte két - valóban kutya - kölykével együtt. Az anyanyelvi tisztogatásból, nyalogatásból éppúgy kijutott Banditának, mint ebtestvéreinek. A mosómedve azután kezdett rossz bőrben lenni, hogy a tavasz elején kimúltak fogadott fivérei.