A trend- és jövőkutatás segítségével hozták létre Ausztriában az elkövetkező évtizedek női italát, amelynek alapanyaga a dong kaj nevű kínai gyökérféle. A titokzatos, Európában jórészt ismeretlen gyökér beleillik abba a divatirányzatba, amely különleges alapanyagokkal és már-már futurisztikus fantázianedűkkel akarja elcsábítani a női fogyasztókat.

Az ital 21 összetevője kizárólag természetes eredetű, túlnyomórészt gyógynövény és gyökérkivonat, amelyek keverékét a női szervezet igényeihez hangolták. A fő hatóanyag a dong kaj nevű kínai gyökérfajta, amely állítólag harmóniát teremt a legfontosabb testfunkciókban, például a hormonháztartásban - derült ki a közelmúltban rendezett nemzetközi nürnbergi italkiállításon.

A dong kajos nedű tükrözi azt az irányzatot, amelyik egyre furcsább nyersanyagokat használ fel, mint például a szilvavirág, a ginzeng, az aloé vera vagy a szója. Az ital alapötlete egyébként Japánból származik, ahol mintegy öt éve indították el e kizárólag nőknek szóló termékcsaládot, amelyben megtalálhatók kozmetikumok, sör, autó és még sok minden más.