horoszkóp

Orális szexszel a kalóriák ellen

MTI
MTI
2004.09.20. 14:53
Alig félórás szexszel ledolgozhatjuk az elfogyasztott pizzát - véli Bruno Fabri olasz dietetikus, aki szerint a szerelem révén könnyedén megszabadulhatunk fölös kilóinktól. Az olasz szakember részletes táblázatot dolgozott ki azok számára, akik a fogyókúrának e kellemes változatát választanák. Bruno Fabri szerint egy adag pizza ledolgozására 26 perces szexuális tevékenységet kell szánnunk - olvasható a Pravda online kiadásában.

Egy zacskó csipsz meg egy hamburger által bevitt zsírmennyiség elégetéséhez 53 perces intenzív csókolózás szükségeltetik, negyedórányi orális szex viszont megszabadít egy pohár bor elfogyasztásával bevitt kalóriáktól.

Bruno Fabri figyelme mindenre kiterjed - táblázatából még olyasmire is fény derül, hogy mennyi kalóriát égetnek el a férfiak, miközben megszabadítják szívük hölgyét melltartójától. Amennyiben a férfinek a művelet elvégzéséhez mind a két kézére szüksége van, mindössze 8 kalóriától szabadul meg, viszont, ha ügyesebb, és egy kézzel is boldogul, 18 kalóriát éget el. A legkreatívabb lovagok, akik szájukkal oldják meg a kapcsokat 87 kalóriától is megszabadulnak.