Egy belga ügynökség hitvesünk megcsalásának eltitkolásához kínál gazdag alibi-választékot jó pénzért. Mindössze 50 eurót kell fizetni, a többi az online-ügynökség dolga. Az ügyfél választhat: halaszthatatlan konferenciára invitálják, továbbképzésre rendelik, vagy netán nemzetközi tanácskozáson számíthatnak részvételére. A választás csak elhatározás, pontosabban igény és pénz kérdése. Akár Ázsiába is küldhetik, ami ugyebár elhúzódó távollét. Szakmai programja azonban lehet a közeli városban is, sőt: néhány órás rendezvényre is várhatják.

Új szerelmi kalandra készülő férfi bizonyára ismeri addigi kedvesét, tehát ha úgy véli, ő még ezek után is gyanakszik, további 20 euróért "hivatalos meggyőzést" is rendelhet. Az ügynökség úgy intézi, hogy a kiküldetést sürgető telefont az élettárs vegye fel. További bizonyíték-fokozat a lakásra érkező csomag, benne jópofa póló, elegáns mappa, toll emlékeztet az érintett sikeres szereplésére.

"A határ az Ön fantáziája!" Ez a jelmondata a sikeres belga vállalkozásnak, amely, mint a francia napilap, a Le Monde címoldalán tudatta, a szlogenhez hűen nemcsak előkészíti a titkos találkát, hanem ajándékküldést is vállal, ha a partner makacs természetű. Bárkát, autót és természetesen házat is bérelhet a legeldugottabb helyen. Titok garantálva. A hűtlenkedésnek később sincs nyoma, mert számlát nem adnak, így a banki nyilvántartásban sem szerepel az alibire fordított különkiadás.