Egyebek közt a sztriptízt javasolta életpályául nyolcadik osztályos lányoknak egy pályaválasztási tanácsadó az Egyesült Államok egyik iskolájában és még mellbőség-fizetés összefüggéssel is szolgált - ami miatt feltehetően nem fogják többé hívni.

A 64 éves William Fried a szokásos, évi egyszeri pályaválasztási tanácsadó napon látogatott el az iskolába, és ugyan nem csak a vetkőző táncosnői karriert ajánlotta a 13-14 éves diáklányok és diákok figyelmébe, mégis ez a pálya váltotta ki a legélénkebb érdeklődést különösen azután, hogy közölte: évi negyedmillió dollárt is lehet keresni egzotikus tánccal, bár az összeg nagyban függ a mellmérettől. Utóbbihoz Fried kézzelfogható adatot is mellékelt: a mellbőségből minden öt centi plusz 50 ezer dollár "prémiumot" fialhat.

Fried amúgy 140 állásfajtát sorolt fel ajánlati listáján, és nyomatékosította hallgatóságában, hogy a boldog élet titka az, ha olyan munkája van az embernek, amihez kedvet érez. Ez annyira megtetszett az egyik fiúnak, hogy - anyját éktelen haragra gerjesztve - otthon boldogan közölte, végre eldöntötte milyen pályát választ: horgász lesz!

Fried már harmadik éve látta el tanácsokkal a nebulókat a pályaválasztási napon, de - az iskola igazgatója szerint - most utoljára. A férfi ugyanakkor nem érzi úgy, hogy bárkit megbántott volna, szerinte a nyolcadik osztályosok nem hülyék és kellően szókimondóak.