horoszkóp

Britney Spears a legirritálóbb énekesnő

2005.09.23. 16:05
Egy frissen közzétett brit felmérés szerint az újdonsült anyuka vezeti minden idők legirritálóbb énekeseinek listáját, írja az NME.com. A kérdezők az iránt érdeklődtek, hogy a bolti eladók szerint kik azok az előadók, akik leginkább zavarják őket munkájuk végzése közben. A listavezető Britney után Usher és Kylie Minogue következik, de benne van a top tízben Robbie Williams és Michael Jackson is.

A megkérdezett dolgozók fele panaszkodott a munkahelyükön rájuk erőszakolt zenék hangerejére és majdnem egyharmaduk azt is szóvá tette, hogy ugyanazt a lemezt akár naponta többször is meg kell hallgatniuk egy műszak alatt. A divat- és cipőboltokban dolgozók borulnak ki leginkább az általuk borzasztónak tartott zenék miatt, legalábbis ez derül ki a Retailchoice.com munkaközvetítő weboldal felmérésének adataiból.

A legstresszesebb időszaknak egyébként a karácsony és környéke bizonyult, a megpróbáltatásokhoz ilyenkor még az ebben az időszakban kötelezőnek számító Jingle Bells és hasonszőrű társai is csatlakoznak apró aranycsengettyűikkel.