Kiskutyája hasában találta meg elveszettnek hitt csengőjét a 38 éves Beverly Harris: hathónapos labrador kutyájának pocakja elkezdett csengeni.

Az angliai Hadnallban élő Harris asszony már feladott minden reményt csengettyűjének megtalálására. Éppen Hector kutyáját rakta vissza a kuckójába, amikor meghallotta az ismerős hangot. Átkutatta kedvence vackát, majd miután nem talált semmit, tovább hallgatózott, s rájött: a hang egyenesen a kutya hasából jött.

"Megráztam picit Hectort, és újra hallottam a csengést. Szaladtam, hogy elmondjam a férjemnek, Richardnak, és neki a könnyei kicsordult a nevetéstől. A gyerekek is jól szórakoztak a dolgon. Hectort át is kereszteltük Csilingelőnek, mert amikor futott, a csengő szólt a hasában"- mondta a The Mirror című brit lapnak Harris asszony.

Hectorból végül egy műtéttel szedték ki a csengőt, néhány olyan kővel egyetemben, amelyeket a kertben nyelhetett le. Az operáció közel kilencvenezer forintnak megfelelő angol fontba került.

Dean Halligan, az állatorvos összegezte a Guy Ritchienek biztosan tetsző sztorit: "Ha megráztuk a kutyát, csengett. Olyan volt, mint egy kis harang. A csengő túl nagy volt ahhoz, hogy kihányja, és ha eljutott volna a vékonybélbe, könnyen meg is ölhette volna a kutyust."