Megmenekült a levágástól az a tehén, amely a vágóhíd kerítését átugorva, hat órán keresztül sikeresen elkerülte, hogy a vágóhíd alkalmazottai újra befogják őt.

A bátor üsző, amelyet menekülése közben csaknem elütött egy autó, kis híján belefulladt a Missouri folyóba, és három altató lövedék sem volt elegendő megállításához.

Az üldözők végül legyűrték, elfogták, és visszavitték a vágóhídra, tiszteletre méltó élni akarása azonban annyira meghatotta az üzem munkatársait, hogy megkegyelmeztek neki, és úgy döntöttek, hogy valószínűleg később sem fogják levágni. A dolgozók 10 az 1 arányban voksoltak az időközben Molly B-nek elnevezett tehén életben maradása mellett. Molly-B csodával határos menekülésének gyorsan híre ment, és az egész országból érkeztek a megmentésére irányuló felajánlások, sorsa iránt egyre többen kezdtek érdeklődni.

A virginiai Marie Bednar egy vegetáriánusoknak szóló website-on olvasta a tehén történetét. "Ez az állat nem hülye, remélem, hogy a történtek sokak szemét felnyitják" - mondta.